Amazon Benzeri Satış Ortaklığı Yapan 4 Yabancı Platform

0

Bağlı kuruluş pazarlamasıyla ilgileniyor ancak nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda bağlı kuruluş pazarlama programı varken, doğru olanı seçtiğinizden nasıl emin olabilirsiniz? ( Satış Ortaklığı )

Bugün, en popüler bağlı kuruluş pazarlama programlarından bazılarını detaylandırıyoruz, böylece hangisini seçeceğinizi bilirsiniz. Eğer (bir blog gibi) küçük bir iş çalışan ve çıktığında da her yapmadan önce araştırma yapmak için çok önemli  herhangi  önemli bir karar.

Küçük ve orta ölçekli bloglar için en iyi ortaklık programları hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Seçimlerimiz:

Satış Ortaklığı Tam Olarak Nedir?

Aşina değilseniz, bağlı kuruluş pazarlaması, blog yazarları ve web sitesi sahipleri için çevrimiçi para kazanmanın kolay ve sorunsuz bir yoludur . Bu pasif gelir biçimi, bazı blog yazarları ve site sahipleri için oldukça kazançlı hale geldi ve siz de onlardan biri olabilirsiniz.

Sosyal medya siteleri bile bir bağlı kuruluş pazarlama kampanyasını destekleyebilir.

Bağlı bir pazarlamacı olarak, kendi ürün veya hizmetlerinizi sunmak zorunda değilsiniz. Bunun yerine, sitenize diğer satıcıların hizmetlerine veya ürünlerine bağlantı veren promosyonlar yerleştirirsiniz.

Belirli ürünlerin satışından veya belirli hizmetlere yapılan tıklamalardan gelir elde edersiniz. Asla bu hizmeti sağlamayacak veya bu ürünleri üretmeyecek, satın almayacak veya envanterini çıkarmayacaksınız.

Herhangi bir geleneksel satış modelinden geçmek zorunda kalmadan satış yapmanın kolay bir yoludur.

Ürün veya hizmete gerçekten sahip olan tüccar lojistiği halledecektir. Siparişi alacaklar, siparişi işleme alacaklar, ödemeyi alacaklar ve ürünü müşteriye gönderecekler. Ancak tek yaptığınız bir müşteriyi bir tüccarın sitesine bağlamaksa, tam olarak nasıl para kazanıyorsunuz ?

İştirakler, birini satın almaya yönlendirdikleri her ürün için komisyon kazanarak arkanıza yaslanıp para toplayabilir. Bir güzellik blogunda ürün incelemeleri yayınladığınızı varsayalım . Belirli bir ürüne bağlantınız. Okuyucunuz ürünle ilgilendiğine karar verir ve bağlantıya tıklar.

Bağlantı onları ürünü satın alabilecekleri bir mağazaya götürür ve gerçekten bir satın alma işlemi gerçekleştirirlerse, bir komisyon alırsınız.

Bu bağlı kuruluş bağlantısı, satıcının satışı sizi geri izlemesine ve satılan her ürün için belirli bir komisyonla sizi ödüllendirmesine olanak tanır.

Rakuten Pazarlama

Rakuten Marketing , saygın bir küresel bağlı kuruluş ağıdır. Rakuten aracılığıyla birçok pazarlamacı büyük başarı elde etti. Pazarlamacıların alışveriş yapanlarla benzersiz bir şekilde etkileşim kurmasına olanak tanıyarak, blog yazarları ve çevrimiçi etkileyiciler için idealdir.

Rakuten, başarının ortaklıklardan geçtiğini anlıyor. Yeni kitlelere ulaşmak ve müşterileri alışveriş yapmaya teşvik etmek için reklamverenlerle yayıncılar arasında bağlantı kurarlar.

Bu senaryoda reklamverenler, ürünü yapan, satan ve gönderen markalar veya perakendecilerdir. Yayıncılar, bu ürünleri çevrimiçi olarak tanıtmak isteyen blog yazarlarıdır.

Bir blog yazarı olarak, okuyucuları tavsiye ettiğiniz bir ürünü görmek veya satın almak için bir satıcı sitesini ziyaret etmeye ikna edebilirsiniz. Bu, reklamverene yeni trafik alarak ve tekrar alışveriş yapacak yeni müşterilerin tadını çıkararak yardımcı olur.

Üst üste yedi yıldır Rakuten, 1 Numaralı Bağlı Kuruluş Pazarlama Ağı seçildi. Bunun nedeni kısmen katı kurallara ve güvenlik önlemlerine sahip olmalarıdır. Marka Kalitesi ve Yasal Uygunluk Yönetim Hizmeti, markalar için riski en aza indirir. Ayrıca, bağlı kuruluş programının federal düzenlemelere ve gereksinimlere uygun olmasını sağlar.

Bu hizmetle Rakuten, şüpheli etkinliği izler ve riski belgeler. Platforma yönelik ihlallerin sıklığını ve şiddetini ölçer. Ayrıca gerektiğinde iyileştirme ve iyileştirme fırsatlarının belirlenmesine yardımcı olurlar.

Bu hizmet nedeniyle pek çok yüksek profilli marka, bağlı kuruluş pazarlaması için Rakuten kullanıyor. Sephora, Guess, New Balance, Best Buy, Macy’s ve Lilly Pulitzer, bu harika ortaklık programıyla ortak olan markalardan bazıları.

CJ Affiliate

 CJ Affiliate (eski adıyla Commission Junction) küresel olarak faaliyet gösterir ve Kuzey Amerika’daki en büyük bağlı kuruluş ağıdır. Kaliforniya merkezli bu ağ, reklamcılar ve yayıncılar için çeşitli farklı hizmetler sunar.

Ayrıca, bağlı kuruluş ilişkilerinizi kendi kendine yönetme veya şirket tarafından yönetme seçeneği de sunarlar.

CJ Affiliate, bağlı kuruluş programlarınızı izlemek için bağlı kuruluş, medya ve izleme hizmetleri sağlar. Diğer bağlı kuruluş ağları gibi, geleneksel işlem başına ödeme programını sunarlar. Ama aynı zamanda bir PayPerCall programı da sunuyorlar.

PayPerCall programı, bağlı kuruluşların ürettikleri her potansiyel müşteri için komisyon almasını sağlar. Mevcut reklam yerleşimlerinizden para kazanır ve diğer programlarla elde edemeyeceğiniz ek bir gelir akışı sağlar.

PayPerCall ile hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kampanyaları genişletme fırsatına sahip olacaksınız.

CJ Affiliate ağında yayıncı olmak için, bireysel bir reklamveren programına başvurmanız gerekir. Web sitenizin sağlam, ilgi çekici içeriğe ve profesyonel bir görünüme sahip olması gerekir.

Ayrıca biraz trafik çeken bir siteye de ihtiyacınız olacak. Altı aylık süre içerisinde komisyon oluşturmazsanız CJ Affiliates hesabınızı devre dışı bırakacaktır.

PeerFly.com

PeerFly.com , kendi özel yazılım sistemine sahip bir PPA ağıdır. Bu program, size aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli teklifler sunduğu için Rakuten ve Amazon Associates’ten farklı çalışır.

Şu anda tanıtımını yaptıkları markalardan bazıları UBER, Gamefly, Fiverr ve CBS’dir. Bir reklamveren olarak, mevcut teklifler arasından seçim yapabilir ve yalnızca blogunuza veya sitenize uygun olanları tanıtabilirsiniz.

PeerFly.com, dünyanın her yerinden yayıncıları kabul etmektedir ve 165’ten fazla ülkede faaliyet göstermektedir . Hem reklamcılar hem de yayıncılar arasında popülerliği açısından en iyi programlardan biri olarak kabul edilmektedir.

Aynı zamanda harika personeli, kullanımı kolay platformu ve özel hesap yönetimi hizmetiyle tanınır.

Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce satıcı teklifi ile PeerFly’da herkes için bir şeyler vardır. Müşteri hizmetleri ve iletişimi önemsiyorlar ve birlikte çalışılması kolay oldukları için saygı görüyorlar.

PeerFly garantisinin bir parçası olarak, diğer bağlı kuruluş ağlarından daha fazla komisyonu eşleştirmeyi veya ödemeyi taahhüt ederler. Hesabınızın nasıl kurulduğuna bağlı olarak, her 30, 15 ve hatta her yedi günde bir ödeme kazanabilirsiniz.


MaxBounty

MaxBounty’ye bağlı bir yayıncı olarak , işlem başına maliyet (CPA) senaryosunun keyfini çıkaracaksınız. MaxBounty ile ödeme alabilmeniz için bir ürünü tanıtmanıza veya bir müşterinin o ürünü satın almasına gerek yoktur.

Bunun yerine, okuyucularınız onları bir ankete, kredilerini kontrol etmenin bir yolunu veya diğer çeşitli hizmetlere götüren bir reklamı tıklamaya karar verdiğinde ödeme alırsınız.

Bu hizmetler ve görevler, bir ipotek reklamına tıklamaktan kredi teklifi almaya, bir tanışma sitesine tıklamaya veya bir oyun indirmeye kadar uzanır . Okuyucularınızı ilgili abonelik hizmetlerine de gönderebilirsiniz.