Evden Günlük 100 Dolar Kazanmanın 7 Yolu

Evden çevrimiçi çalışarak günde gerçekten 100 $ kazanabilir misin? Evet tabi ki!

Evdeki tüm işler sizi zengin yapmaz. Hepsi farklı ödeme yapan çeşitli seçenekler vardır. Bununla birlikte, özellikle 9-5 işinizi bırakmak veya belirli bir hedefe ulaşmak için fazladan para kazanmak istiyorsanız, gelir hedefleri belirlemek eğlenceli olabilir.

Ya evden çalışarak günde 100 dolar kazanabilseydin? Bu harika bir başlangıç ​​ve evden işe geçiş yapmak istiyorsanız ciddi bir fark yaratabilir. 

Evden çevrimiçi olarak günde 100 ABD doları kazanmanın bu 7 yolunu inceleyin.

Evden Günlük 100 Dolar Kazanmanın 7 Yolu

1. Sanal Asistan

Sanal asistan olmak, ofis asistanı olarak çalışma geçmişine sahip veya yeni şeyler öğrenmeye istekli olan herkes için harika bir iştir. Sanal asistan veya VA, küçük işletme sahiplerinin, girişimcilerin ve hatta blog yazarlarının işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için sanal görevleri üstlenen kişidir. Bazı yaygın VA görevleri şunları içerir:

  • E-postaları yönetme
  • Sosyal medya gönderilerini planlama
  • Toplantı planlama
  • Araştırma
  • Blog yönetimi

Sanal asistan olmak, günlük 100 ABD doları ve belki de deneyiminiz arttıkça daha da fazla kazanmanıza yardımcı olabilir. Bazı şirketler, VA’ların kendi ücretlerini belirlemesine izin verir ve VA’ların deneyimli olmaları veya özel bir hizmet sunmaları halinde saatte yaklaşık 30-35 ABD doları kazandıklarını görmek alışılmadık bir durum değildir. Şu anda sanal asistanları işe alan birkaç şirket var. 

2. Serbest Yazma 

Yazmayı seviyorsanız, evden çevrimiçi günde 100 $ kazanmak için serbest çalışan olun. Sevdiğiniz ve diğer yazarların para kazandığı bir nişin kapsamını seçin (kişisel finans, küçük işletme, ebeveynlik, teknoloji, yüksek öğrenim). 

Para kazanmanın en yaygın yolu, bloglar ve diğer bilgi web siteleri için makaleler yazmaktır. Potansiyel müşteriler bulmak için Problogger , Flex Jobs ve Freelance Writer’s Den gibi iş ilanlarını kullanmayı düşünün . 

3. Çevrimiçi Kursları Satın 

Çevrimiçi bir kurs satmak, başkalarına değer sunmanın ve aynı zamanda para kazanmanın bir yoludur. Sağlam ve faydalı bir ürün yaratır, niş / hedef kitlenizi daraltır ve ürünü iyi pazarlarsanız kurslarınızı satarak günde 100 $ kazanabilirsiniz. 

Kursunuzu ne kadar satmak istediğinizi seçebilirsiniz. Bir kurs oluşturmak için bir bloga ihtiyacınız olmasa da, ürününüzü size aşina olan bir kitleye tanıtabilmeniz için bir bloga sahip olmak iyi bir fikirdir.

İyi gibi diğer platformlarda da ders koyarak düşünün Udemy ve Coursera . 

4. Seçilmiş Blog 

İçerik iyileştirme, belirli bir konuyla ilgili bilgileri değer katmak amacıyla toplama sürecidir. Bir blog çalıştırdığınızda, sadece kişisel olarak oluşturduğunuz içeriği göndermek istemezsiniz. Kitleniz onu değerli bulacaksa, çevrimiçi bulduğunuz diğer içerikleri de seçebilirsiniz. 

Bu, interneti yeni içerik için temizlemeniz ve sitenizde diğer insanların makalelerini kelime kelime yeniden yayınlamanız gerektiği anlamına gelmez. Beğendiğiniz bir makaleyi alıp ardından kendi bakış açınızı ve kendi yorumunuzu sunarak blogunuzda tartışabilirsiniz. Seçtiğiniz makalelerin kaynağını oluşturduğunuzdan emin olun. 

Yine de, diğer bloglarda olduğu gibi, küratörlüğünü yaptığınız blogunuzdan para kazanabilirsiniz. Platformunuzu büyütürken reklamlar koyun, bağlı kuruluş pazarlaması yapın ve sponsorluk fırsatları arayın. 

Bir bloga nasıl başlayacağınıza dair harika bir kaynak arıyorsanız, Para Kazandıran Bir Blog’a Nasıl Başlanır Doğru Yol eğitimi çok yardımcı olacaktır. 

5. Sosyal Medya Yöneticisi 

Bazı işletmeler müşterilerinin dikkatini çekmek için gerçekten sosyal medyaya güveniyor. Sosyal medya, bazı işletmeler için tek pazarlama aracı haline geldi. Bir sosyal medya yöneticisi aslında oldukça meşgul tutulabilir. Kaç hesabı yönettiğinize ve müşterinin ne yapması gerektiğine bağlı olarak. Yöneticiler, yorumlara ve mesajlara yanıt verme, sosyal medya pazarlaması ve içerik gönderme gibi görevleri yerine getirir. 

Glassdoor’a göre, bir sosyal medya yöneticisi yılda ortalama 56.000 dolar kazanabilir. Bu, saatte yaklaşık 30 $ kazanabileceğiniz anlamına gelir.

6. Grafik Tasarım 

Grafik tasarım konusunda bir gözünüz varsa, bu, evden çevrimiçi günde 100 $ kazanmanın başka bir yolu olacaktır. İnsanlar her zaman tasarım yardımı ararlar. Web siteleri, posterler, kartvizitler, kitap kapakları, albüm kapakları gibi şeyler tasarlamak, hizmetlerinizde sunabileceğiniz seçeneklerdir. 

Bazı durumlarda bir derece tercih edilir, ancak dışarıda kendi kendini eğiten birçok grafik tasarımcı da vardır. Bazı şirketler grafik ve web tasarımı serbest çalışanlarını işe alır. 

7. İnternette Satarak Günlük 100 Dolar Kazanın 

Çevrimiçi bir şeyler satarak da kolay para kazanabilirsiniz. eBay , eşyaları çevirmek ve kâr amacıyla satmak için harika bir yerdir. Mağazanızda popüler olan çeşitli kaliteli ürünlere sahip olun ve günde yaklaşık 100 $ kazanabilirsiniz. 

Yaratıcıysanız, Etsy’de kendi mağazanızı ve profilinizi oluşturun. Etsy , ev yapımı veya eski ürünlere odaklanır. İnsanlar kıyafet, çanta, ev dekorasyonu, oyuncak ve alet gibi şeyler satarlar. Bir hesaba sahip olmak ücretsizdir, ancak bir öğeyi listelediğinizde, öğe başına 0,20 ABD dolarıdır. 

Ayrıca kendi e-ticaret mağazanızı oluşturabilir ve ürünlerinizi satmak için Shopify gibi stoksuz satış sitelerini kullanabilirsiniz.  

Özet 

Evdeki işlerin ve fırsatların tümü günlük 100 $ kazanmanıza izin vermez. Umarım bu liste, banka hesabınız için daha iyi olan seçenekleri daraltmanıza yardımcı olur. 

Evden çalışmak hedefinizse, sevdiğiniz bir şeyi evinizin rahatlığında yaparak kesinlikle tam veya yarı zamanlı bir gelir elde edebilirsiniz. Motive olmuşsanız ve yeni şeyler öğrenmeye adanmışsanız, bu fikirlerden bazılarını denemeyi düşünün. Deneyim veya derece gerekmez. 

Hiç evden çevrimiçi günde 100 $ kazanmayı denediniz mi? En sevdiğiniz ev eksenli işler hangileri ve neden?