Amazon Pay Nedir ? Trafiğinizi Nasıl Artırabilir?

Amazon, talep üzerine ihtiyaç duydukları her şey için hızla herkesin merkezi haline geldi ve Amazon Pay, rahatlığı internetin her köşesine daha da yayıyor.

Amazon Pay, dünya çapındaki yüz milyonlarca Amazon müşterisinin mevcut Amazon hesaplarını kullanarak katılımcı web siteleri veya uygulamalarda alışveriş yapmasını kolaylaştırır. Müşteriler, bir siteden ayrılmadan veya yeni bir hesap oluşturmadan rahatlıkla ödeme yapabilir, bu da alışveriş deneyiminde hem zamandan hem de hayal kırıklığından tasarruf sağlar.

Çevrimiçi mağazanızda Amazon Pay’i sunmayı düşünüyorsanız, dikkate almanız gereken avantajlar ve sitenize nasıl yükleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Ayrıca, iş başında görebilmeniz için size Amazon Pay kullanan beş markayı gösteriyoruz.

Amazon Pay Nedir?

Amazon Pay, bir satıcının web mağazasına ekleyebileceği ve müşterilerinin ödeme yapmak için Amazon hesaplarında depolanan bilgileri kullanmasına olanak tanıyan bir eklentidir. Ayrı bir oturum açma ve parola oluşturmak ve kredi kartı bilgilerini ve adresini girmek yerine, müşteri yalnızca Amazon oturum açma bilgilerini girer ve Amazon’un sistemlerinde zaten sahip olduğu bilgileri kullanarak sorunsuz bir şekilde kontrol edebilir.

Hızlı ve kolay bir ödeme süreciyle, artan sayıda müşteri, cüzdanlarını çıkarmak veya yeni bir hesap oluşturmak zorunda kalmadıkları için sepetlerine yerleştirdikleri ürünleri takip eder.

Bir Satıcı Neden Amazon Ödeme Teklifi Vermeli?

Amazon ödemelerinin faydaları yalnızca alışveriş yapanlarla bitmiyor. Satıcılar, masaüstü, mobil ve seste müşterileri için artan müşteri erişimi ve dönüşüm oranları, daha az alışveriş sepeti terk etme ve sorunsuz bir ödeme deneyimi yaşayacak. Kullanıcılar, yeni bir hesap oluşturmadan veya siteden ayrılmadan ürün ve hizmetler için ödeme yapabilirler.

Amazon’un e-ticaret yeniliğinde uzun zamandır lider olduğuna şüphe yok ve işletmelerin kolay ödeme işlemlerini tercih ederek, işlerini ölçeklendirmeye yardımcı olacak çok sayıda araç ve kaynağa erişebiliyor. İşte bu avantajlardan bazılarının bir dökümü:

Müşterilerle İlişki Kurun

Amazon Pay, işletmelerin tekrar tekrar geri dönecek sadık müşterilerle ilişki kurmasına yardımcı olur. Mağazalar bu araçla müşterileriyle yakın ilişkiler kurabilir ve önden arkaya alışveriş deneyimlerinin kalitesi üzerinde tam kontrol sahibi olabilirler.

EMarketer’e göre Amazon şu anda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki toplam çevrimiçi alışverişin% 49’undan fazlasını oluşturuyor ve insanlar “tek tıklamayla satın almanın” rahatlığına alıştıkça, alışveriş yapanlar bu tedaviyi daha fazla platformda beklemeye başlayacak.

Artan Dönüşüm Oranı

Kanıt sayılardadır. Amazon Pay’in tüccar başarı hikayelerine göre , FlooringSuperstore.com gibi işletmeler, hizmeti sunarak müşteri güvenlerini artırdı ve ödeme süresini dakikalardan saniyelere düşürdü. Şirketin ticaret müdürü Andrew Kennedy, dönüşümlerde% 44’e varan artış ve yıldan yıla gelirde% 10 artış olduğunu fark ettiklerini belirtiyor.

Amazon Pay’i bir ödeme yöntemi olarak sunmak, ödeme ayrıntılarını manuel olarak girme ihtiyacını ortadan kaldırarak yalnızca dönüşümü artırmakla kalmaz, aynı zamanda müşterilerin güvenli bir platformla ödeme yaptıkları için daha emin olmalarını sağlar. Ek olarak, şirketin web sitesinde veya kendi müşteri ilişkileri yönetimi aracında (CRM) tamamlanan tüm işlemler Amazon Pay ile entegre edilmiştir, böylece satışları izlemek ve projelendirmek her zamankinden daha kolay.

İlerleme ve Yenilik

Amazon Pay, sürekli olarak inovasyon yolundadır. Satıcılar ve müşterileri, çevrimiçi pazarın sürekli değişen gereksinimlerine ayak uyduran yeni ve geliştirilmiş özelliklerden ve güncellemelerden her zaman yararlanacaklar. Satıcılar, müşterilerin tekrar tekrar ihtiyaç duyabileceği ürün veya hizmetleri sağlayanlara Amazon Pay aracılığıyla abonelik hizmetleri bile sunabilir.

Evrensel, taşınabilir ve mobil uyumlu müşteriler, istedikleri zaman ve her yerde alışveriş yapabiliyor ve bu eğilimin yavaşladığına dair hiçbir işaret yok. İşletmeler, müşterilerinin ilgisini çekmek ve öneriler, sipariş durumu bildirimleri ve müşteri hizmetleri gibi bir dizi etkinlik için yardım sağlamak için Alexa’yı kullanma becerisinin keyfine varacaklar. Şirketler için, yoğun günlerini geçirirken ihtiyaç duydukları şeyi satın alma beklentilerini karşılamak artık şirketler için her zamankinden daha kolay, ancak alışveriş yapmayı seviyorlar – çevrimiçi, mobil veya sesli.

Azaltılmış Maliyetler ve Dolandırıcılık Önleme

Amazon Pay, satıcılar ve müşterileri için maliyetleri azaltabilir. Satıcılar kurulum maliyetlerinden ve aylık ücretlerden kaçınır ve Amazon, dolandırıcılık girişimlerinin tespit edilmesine yardımcı olur. Hileli faaliyet olasılığının en aza indirilmesi, tüccar tarafındaki riski ve kötü borcu azaltır.

Amazon, bir satıcının müşterilerinin aileleri olduğunu bilir ve bu nedenle “A’dan Z’ye Garanti” ile korunur. Bu, müşterileri üçüncü taraf bir satıcı tarafından satılan ve yerine getirilen ürünleri satın aldıklarında korur ve ürünlerinin hem zamanında teslimini hem de durumunu kapsar. Herhangi biri tatmin edici değilse, Amazon’un ekibi olayı analiz edecek ve müşterinin para iadesi için uygun olup olmadığını belirleyecektir.

Amazon Pay Düğmesi Nasıl Entegre Edilir

Mevcut e-ticaret platformlarını Amazon Pay ile entegre etmeyi seçen satıcılar, 170’den fazla ülkede işlem yapan 100 milyon Prime müşterisi de dahil olmak üzere 300 milyondan fazla aktif Amazon müşteri hesabına bağlanmanın avantajını yaşayacak. İşletmeler, müşteri katılımı ve bağlılığı oluşturmaya yardımcı olmak için bu genişletilmiş ağdan yararlanabilir.

Amazon, şirketlerin ödeme platformlarına Amazon ödeme seçeneğini eklemelerini kolaylaştırdı. Çözüm sağlayıcılarının e-ticaret platformlarından birini seçin , bir Amazon Pay Merchant hesabı oluşturun ve ücretsiz eklentiyi etkinleştirin.

Özelliği bir mağazanın mevcut mevcut ödeme seçeneklerine eklemenin basit bir yolu için Amazon, kodu kopyalayıp yapıştırmak kadar basit olan üç adımlı bir “Hızlı Entegrasyon” sunar.

1. Bir Düğme Oluşturun

Amazon Pay’in kullanışlı düğme oluşturucusu ile satıcılar, müşteriyi işlemlerinin geri kalanının barındırılacağı Amazon hesaplarına yönlendirmek için kendi tıklanabilir görüntülerini tasarlayabilir.

2. Düğme Kodu

Tasarım tamamlandıktan sonra Amazon, satıcının web sitesinde görünmesini istediği her yerde uygulayacağı özel bir kod dizisi oluşturur.

3. Ödemeleri Toplayın

Voilà! Bir mağaza bu noktada ödemeleri toplayabilir ve sadık yeni ve tekrar eden müşterilerle ömür boyu sürecek ortaklıklar kurma yolundadır.

Sıfırdan başlamak ve bir Amazon Satıcı hesabı oluşturmak için Amazon’un yardım merkezinden bu eğiticiye göz atın .

Uygulamayı Görün: Amazon Pay Kullanan Yaratıcılar İçin 5 Marka

E-ticaret pazarı, ticaretlerinin araçlarını satın almak isteyen yaratıcı girişimciler için bir merkezdir ve aşağıdaki markalar Amazon Pay’i sorunsuz bir şekilde entegre etmiştir. Kendi şirketiniz için biraz ilham almak için bu markaların bunu nasıl yaptığına bir göz atın.

1. Canon ABD

Canon’un  1955’te New York’ta mağaza açmasından bu yana , bu Japonya doğumlu görüntüleme şirketi, kamera markalarının zirvesi ve ürün geliştirmede lider olmaya devam etti. Fotoğrafçılık pratiği yapan Amazon müşterileri, kredi kartlarını kazmakla veya unutulan PayPal şifresini hatırlamakla uğraşmak zorunda kalmayacak. Beceri seviyeleri ne olursa olsun, piksel iticiler, ödeme sırasında vergi öncesi toplamlarının altında bulunan Amazon Pay düğmesini seçerek Canon web sitesinde sorunsuz işlemlerin keyfini çıkarabilir.

2. BodyBuilding.com

Fitness etkileyicilerinin kuşkusuz, yetişmesi zor olabilecek takviyeler ve aksesuarlarla dolu bir kileri var, ancak ihtiyaçlarınızı satın almak neden karmaşık olsun? Eğitim literatürü ve egzersiz planları için dünyanın en çok ziyaret edilen kaynağı olan BodyBuilding.com , Amazon Pay ile ödeme sürecini şimşek gibi hızlandırıyor. Malzemelerinizi çabucak alabilir ve demir pompalamaya geri dönebilirsiniz.

3. Vintage Kral

Müzik dişlileri sadece son teknoloji ekipmanlara takıntılı değildir; Vintage King  , müzik tutkunlarının vintage teknolojiyle oynamayı ve denemeyi sevdiklerinin canlı kanıtıdır. VK, müşterilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmayı taahhüt ettiğinden, Amazon Pay ile tek tıklamayla ödeme imkanı sunuyor.

4. Hobi Çalışmaları

Hobby Works  , birçok türden hobisi için mükemmel bir destinasyondur ve artık müşteriler trenlerini, model kitlerini, oyuncaklarını, boyalarını, malzemelerini ve çok daha fazlasını Amazon Pay sayesinde tek bir düğmeye tıklayarak alabilirler. Yalnızca tekrar eden müşteriler için kolay ödeme günleri geride kaldı. Hobby Works’ün yeni bir müşterisi olsanız bile, sitelerinin sağ üst köşesindeki Amazon hesabınıza giriş yapmanızı kolaylaştırır, böylece diğer ödeme seçenekleriyle uğraşmazsınız.

5. Kylie Kozmetik

Amerika Birleşik Devletleri ve ötesindeki güzellik blogcuları, gerçeklik yıldızı ve makyaj kralı Kylie Jenner’ın çizgisi Kylie Cosmetics’in farkındalar ve şimdi takipçileri, Amazon Pay’in yardımıyla, imrenilen dudak kitlerini şimşek hızında yakalayabilir. Hayranlarının en iyi ilgisini göz önünde bulunduran Kylie, serbest çalışan makyaj sanatçıları, güzellik etkileyicileri ve süper hayranlarından oluşan müşterileri için alışveriş deneyimini çok daha keyifli ve stressiz hale getirdi.

Amazon Pay ile Entegre Edin ve Kolay Nefes Alın

Amazon Pay’in hem satıcı hem de alıcı için uygun çözümlerinin yanı sıra hizmetin sağlam güvenlik parametreleri ve iş ölçeklenebilirliği ile e-ticaretin geleceğinin nerede olduğu açıktır. Amazon Pay’i bugün mağazanızda kurun ve artan dönüşümlerin ve gönül rahatlığının keyfini çıkarın.