Free Hosting Sağlayan 5 Firma 2021

Bir web sitesi kurma ve sürdürme masrafları hızla artabilir, bu nedenle ihtiyaçlarınız için en iyi ücretsiz web barındırma sağlayıcısını seçmek maliyetleri azaltmanıza yardımcı olabilir. Ancak dikkatli olun, derlediğimiz 18 ücretsiz web sitesi sağlayıcısı listesinden yalnızca sekizinin – diğer bir deyişle yarısından azının – ürünleri gerçekten teslim ettiğini bulduk.

EN İYİ ÜCRETSİZ WEB BARINDIRMA

1. Infinityfree 

2. Byethost

3. Googiehost

4. FreeHostingNoAds

5. 000Webhost

Her ana bilgisayarla ilgili ayrıntılı analizimiz için okumaya devam edin

18 ücretsiz web barındırma sağlayıcısı arasından Infinityfree, Byethost, Googiehost, 000Webhost, FreeHostingNoAds ve FreeWebHostingArea diğer seçeneklerle önerdiğimiz seçimdir.

Size ücretsiz bir hizmet verildiği için, genellikle ücretli bir aboneliğe bağlı yükümlülükler artık mevcut değildir ve işler ters gittiğinde genellikle kendi cihazlarınıza bırakılırsınız. Testimizi geçen ücretsiz web barındırma sağlayıcılarından hiçbiri, piyasadaki en ucuz ücretli hizmeti bile ölçemez.

Ama yine de daha kötü haberler var. Bazı ücretsiz web barındırma sağlayıcılarının web sitelerinin düzgün bir şekilde güvence altına alınmadığını keşfettik, bu da ücretli sağlayıcılardan beklediğiniz hizmet düzeyini sunma yeteneklerine fazla bir inanç oluşturmaz. Eski atasözü hatırlayın: ‘Ödediğinizin karşılığını alırsınız’? Teknoloji sektörünün hiçbir yerinde web barındırma ile bu kadar gerçek olamaz.

Tavsiyemiz, kesinlikle gerekli olmadıkça ücretsiz web barındırma hizmetlerinden tamamen uzak durmak olacaktır . Devam etmek isterseniz, buradaki en iyi ücretsiz servis sağlayıcıları için kısa listemiz budur. 

  • Hızlı ve kolay bir şekilde çevrimiçi bir varlık edinmek istiyorsanız, ücretsiz web sitesi kurucuları aslında daha iyi bir seçim olabilir.

1. Wix ücretsiz web barındırma | Ayda 0,00 ABD doları
Wix, güvenilir ve ölçeklenebilir bir şekilde ücretsiz bir web sitesi oluşturmanın en popüler yollarından biridir. Bu web sitesi kurucu , suları ve daha fazlasını test etmek için ücretsiz olarak çevrimiçi bir varlık oluşturmak için harika. Başlangıçta kurumsal düzeyde güvenlik izleme,% 99,9 çalışma süresi garantisi, 50 MB bulut depolama ve 500 MB bant genişliği elde edersiniz.


2. Bluehost Paylaşılan Planı |
7,992,75 $ p / m | % 63 indirim
TechRadar ziyaretçileri için harika bir pazarlık olan Bluehost, Paylaşılan Planının fiyatını (düzenli olarak 7,99 $ p / m) yalnızca ilk dönem için ayda yalnızca 2,75 $ ‘a düşürdü. 24/7 desteğinin yanı sıra ücretsiz alan ve site oluşturucu ve 30 günlük para iade garantisi tekliflerinde 175 $ alırsınız.

3. Hostinger | Ayda 0,99 $ ‘dan başlayan paylaşımlı barındırma
Hostinger, ayda bir dolardan başlayan fiyatlarla en ucuz güvenilir paylaşımlı web barındırma anlaşmalarından birini sunuyor. Hostinger ayrıca bazı ilginç özelliklerle VPS barındırmada büyük değer sunar, Hostinger acemi ve orta düzey kullanıcılar için bir göz atmaya değer

1. Infinityfree 

Genel olarak en iyi ücretsiz web barındırma

TEKNİK ÖZELLİKLER

Disk alanı: SınırsızEtki alanı barındırma: SınırsızAylık trafik: Sınırsız Bant GenişliğiAlt alanlar: SınırsızE-posta hesapları: 10FTP hesapları: 1MySQL veritabanları: 400

SATIN ALMA NEDENLERİ

+Sınırsız depolama / bant genişliği+400 MySQL veritabanı

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-Ortalama yükleme süreleri

Ücretsiz web sitesi barındırma dünyasında, Infinityfree iyi nedenlerle öne çıkıyor. Olumlu bir izlenim bırakan ve bizim için doğru kutuları işaretleyen iyi tasarlanmış bir web sitesine sahiptir. Yükleme süresi testimizde ana sayfası C performans notu alıyor ancak bunun dışında oldukça sağlam görünüyor.

Infinityfree, altı yıldan fazla bir süredir bu sektörde, 350.000’den fazla kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor ve sınırsız disk alanı ve bant genişliği sunuyor (her ne kadar çok cömert bir günlük 50.000 isabet olsa da). İstediğiniz kadar alan adı barındırabilirsiniz, ancak içeriğinizi yüklemek için yalnızca 10 e-posta hesabı ve bir FTP alacaksınız.

Gizli ücretler yoktur ve ücretsiz durumuna rağmen,% 99,9 çalışma süresi garantisi (siteniz çökerse aşağı yukarı kendi başınıza olursunuz) ve 400’den fazla uygulama içeren popüler Softaculous Script yükleyicisini alacaksınız.

Bu sağlayıcının özellikler listesinin 400 MySQL veritabanı (diğerleri varsa, yalnızca bir avuç verir), ücretsiz bir DNS hizmeti, ücretsiz SSL ve ücretsiz Cloudflare CDN içermesi bizi şaşırttı. Ücretsiz bir teklif için etkileyici.

Beklendiği gibi, Infinityfree , aylık 6.90 $ karşılığında sınırsız her şeyi sunan ucuz ücretli barındırma ( Infinityfree Ultimate Premium ) satıyor , bu da yükleme sürelerini önemli ölçüde azaltan CloudFlare Railgun’a erişim sağlayacağınız için yükseltmeye değer.

2. Byethost

Hızlı ve kolay barındırma

TEKNİK ÖZELLİKLER

Disk alanı: 5GBEtki alanı barındırma: 1Aylık trafik: SınırsızAlt alanlar: 7E-posta hesapları: 5FTP hesapları: 1MySQL veritabanları: 5

SATIN ALMA NEDENLERİ

+İyi destek+Kullanımı kolay

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-Sınırlı sunucu alanı

Byethost , ABD merkezli bir barındırma, alan adı ve bayi hizmetleri sağlayıcısı olan Byet Internet’in bir parçasıdır. Barındırılan bir milyondan fazla web sitesi ile Byethost, ücretsiz barındırma hizmetinin “yalnızca dünyadaki ücretsiz barındırmaya adanmış en güçlü ağlardan biri” olduğunu iddia ediyor.

Kullanıcılara 5GB sunucu alanı, aylık sınırsız bant genişliği ve MySQL / PHP uyumluluğu verilir. Ayrıca, açıkça bir nimet olan 24/7 teknik desteğin yanı sıra Byethost’un topluluğuna ve bilgi tabanına erişimden de yararlanırlar.

Ayrıca, kendiniz ücretsiz bir web barındırma sağlayıcısı olmakla ilgileniyorsanız, Byethost tam da bunu yapmanıza izin veren ayrı bir varlık olan myownfreehost’u işletmektedir .

3. Googiehost

Size cPanel ve Cloudflare sağlayan ücretsiz bir ana bilgisayar

TEKNİK ÖZELLİKLER

Disk alanı: 1GBEtki alanı barındırma: 1Aylık trafik: 100GB / SınırsızAlt alanlar: 2E-posta hesapları: 2FTP hesapları: 2MySQL veritabanları: 2

SATIN ALMA NEDENLERİ

+100 GB veri+2 FTP hesabı+Ücretsiz SSL

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-Site güven vermiyor-Endişe verici güvenlik hataları

Googiehost ile Googlehost’u kolayca karıştırabilirsiniz , bu biraz dikkat çekmenin arsız bir yolu. Bununla birlikte, sekiz yaşındaki Googiehost, pek de iyi olmayan bir grup ücretsiz web barındırma sağlayıcısında hala daha iyi seçeneklerden biri olmaya devam ediyor.

Bununla birlikte, şirketin web sitesi çok az güven veriyor. Küçük basılı telif hakkı bildirimi, muhtemelen zaman yolcularının olası ihlallerine karşı koruma sağlamak için 2020 yerine 2021 yılına kadar uzanıyor. Ayrıca, çok sayıda tuhaf dilbilgisi hataları vardır – En Son, Doğrulanmış, Güçlü – bu tür şeyler (ve yazarken, görünüşe göre tüm dünyada ‘2,12,020’ kullanıcı var).

Yine de hepsi kötü değil. Bu, ücretsiz biçiminde de olsa cPanel ve Cloudflare ile gelen tek sağlayıcıdır. Ancak, cPanel’e erişmeye çalışırken ekranımızda korkunç “bağlantınız gizli değil” ifadesinin belirdiği birkaç durum yaşadığımızı unutmayın. Chrome bunu “güvenli olmayan” bir özellik olarak tanımladığından, bu hiçbir zaman iyiye işaret değildir.

Googiehost’un gelir modeli, bazı ücretsiz web sitelerinin Interserver.net aracılığıyla ücretli işlere dönüştürülmesine dayanır. Ayrıca, kontrol panellerinde ve kendi web sitesinde birkaç banner reklam yayınlar – ancak kullanıcıların sitelerinde göstermez.

Son bir uyarı: Firmanın web sitenizi kabul etmesi için bir neden, özel bir Recaptcha sürümü ve spam gönderenleri ayıklamak için şaşırtıcı bir yol sağlamanız gerekir.

4. FreeHostingNoAds

Googiehost’a iyi bir alternatif

TEKNİK ÖZELLİKLER

Disk alanı: 1GBEtki alanı barındırma: 1Aylık trafik: 5GBAlt alanlar: 3E-posta hesapları: 1FTP hesapları: 1MySQL veritabanları: 1

SATIN ALMA NEDENLERİ

+En büyük dosya boyutu sınırı+Basit kurulum+3 alt alan adı

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-Çok sınırlı 1 tıklama ile kurulum-Sınırlı disk alanı ve bant genişliği

FreeHostingNoAds , teneke üzerinde yazdığı şeyi sunar: Reklamsız ücretsiz web barındırma. Marka, ayda 2,39 $ gibi düşük bir fiyata sınırsız disk alanı ve sınırsız trafik sunan yerleşik bir web barındırma sağlayıcısı olan Runhosting’e aittir .

Beklendiği gibi olsa da, FreeHostingNoAds teklifler bir hesap için ücretli ve aynı gösterge tablosu kullanır ile ne olsun küçük bir kısmının Batcave (1GB / 5GB / 1 alan) ve FreeHostingEU (200MB / 4GB / 5 etki). İkincisi, FreeHostingNoAds ile aynı özellikleri paylaşan diğer iki ücretsiz web barındırma sağlayıcısıdır ve aynı ailenin bir parçası olabilir.

Size tarayıcılardaki en önemli güvenlik asma kilidini verecek olan bir SSL sertifikası, size 30 $ ‘lık gözünüzü sulandıracak. Zacky Tools Installer aracılığıyla kontrol paneli, tek tıklamayla kurulum olarak sunulan Grav, WordPress veya Joomla ile son derece sınırlıdır. Ancak, isterseniz kendiniz de yükleyebilirsiniz – ancak dosya boyutu sınırının sadece 15MB olduğunu unutmayın.

Yeni bir hesap oluşturmak basittir, ancak hesap e-postalarının doğrudan spam kutumuza düşmesi nedeniyle biraz endişeliydik; bu, FreeHostingNoAds tarafından barındırılan bazı sitelerin bir reddetme listesinde olabileceğinin bir işaretidir.

5. 000Webhost

Göz ardı edilemeyecek tartışmalı bir seçim

TEKNİK ÖZELLİKLER

Disk alanı: 300MBEtki alanı barındırma: 1Aylık trafik: 3GBAlt alanlar: 0E-posta hesapları: 0FTP hesapları: 1MySQL veritabanları: 1

SATIN ALMA NEDENLERİ

+Yerleşik oyuncu+Etkileyici özellikler

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-Tek tıkla kurulum yok-E-posta hesabı veya alt alan adı yok

Beşinci seçimimiz, Hostinger’ın sahip olduğu ve işlettiği ücretsiz bir web sitesi barındırma sağlayıcısı olan 000Webhost’tur . 000Webhost 10 yıldır ortalıkta ve milyonlarca kullanıcısı var, bu da maalesef bilgisayar korsanları için ana hedef haline geliyor. 2015 yılında, sağlayıcının tüm veritabanı çalınan tahmini 13,5 milyon hesabın ayrıntılarıyla tehlikeye atıldı. O zamandan beri, 000Webhost tamamen değişti, ancak birçok kullanıcı bu güne kadar hacklemeyi hala hatırlıyor.

000Webhost ile, bir web sitesi oluşturucu ve bir WordPress otomatik yükleyici olan cPanel’e sahip olacaksınız, ayrıca bir başka avantajı da reklam olmamasıdır. Bununla birlikte, bant genişliği ve özellikle disk alanı, 3GB bant genişliği ve yalnızca 300MB disk alanı ile düşük taraftadır.

Beklendiği gibi, SSL sertifikası yok, ancak biraz şaşırtıcı olan, alt alan adlarının ve e-posta hesaplarının olmaması ve ayrıca biletler yoluyla destek eksikliği (yardıma ihtiyacınız olduğunda forumları gözden geçirmeniz gerekiyor).

000Webhost ile iki web sitesi kurabilirsiniz, ancak bunu ikinci kez yapmaya çalıştığımızda, sınırımıza ulaştığımızı söyleyen bir hata mesajı aldık. Ayrıca, hesap oluşturma e-postası Google tarafından şüpheli bir e-posta olarak işaretlendi ve kötü amaçlı yazılımın genellikle bu URL’den geldiğine dair bir açılır pencere uyarısı aldı. 000webhostapp.com’da 000webhost.com ile aynı kimlik bilgilerini kullanarak bir web sitesi de oluşturabileceğinizi unutmayın.

FreeWebHostingArea

Deneyimli gaziler için ideal

TEKNİK ÖZELLİKLER

Disk alanı: 1.5GBEtki alanı barındırma: 1Aylık trafik: Sınırsız bant genişliğiAlt alanlar: 0E-posta hesapları: 0FTP hesapları: 1MySQL veritabanları: 3

SATIN ALMA NEDENLERİ

+Sınırsız bant genişliği ödeneği+3 MySQL veritabanı+1,5 GB depolama

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-Tek tıkla kurulum yok-Site oluşturucu yok

FreeWebHostingArea , 1999’dan beri bir web sitesinin tasarımını destekleyebilir, ancak size sınırsız bant genişliği verebilecek ücretsiz bir web barındırma şirketi istiyorsanız (veya en azından sağlayıcının iddiası budur) başka bir seçenektir.

Dahası, çoğundan daha cömert bir depolama kapasitesi sunarak size 1,5 GB web alanı sağlar, ayrıca üç MySQL veritabanı elde edersiniz – bu da rakip ücretsiz web sitesi barındırma sağlayıcılarının çoğundan daha iyi performans gösterir.

Kontrol paneli temeldir ve yazı yazılırken site oluşturucu ve otomatik yükleyici düzgün çalışmıyordu ve herhangi bir kullanıcıya kendi web sitelerini oluşturmak istiyorlarsa dosyalarını FTP yoluyla yükleme görevi bırakıyordu. FreeWebHostingArea’da izin verilen maksimum dosya boyutu 12MB’dir.

FreeWHA da bilindiği üzere kullanıcılara günlük veya haftalık site dışı yedekleme sağlar ve trafiği düşük web sitelerinde reklam vermez. Yılda 12 $ karşılığında FreeWHA Basic paketine yükseltin ve site ne kadar popüler olursa olsun, hesap başına beş MySQL veritabanı, tek tıklamayla veritabanı yedekleme ve öncelikli teknik destekle birlikte reklamları kaldırırsınız.

Aklınızda Bulunsun

Mevcut pazarla ilgili kapsamlı değerlendirmemiz sırasında aşağıdaki ‘ücretsiz’ web barındırma şirketlerini ortadan kaldırdık.

  • Freevirtualservers, Freehosting ve Freehostia: Bunların tümü kaldırıldı çünkü ya onlardan bir alan adı satın almanızı ya da kendi alan adınızı transfer etmenizi gerektiriyorlar.
  • X10hosting: Giriş bölümü artık çalışmıyor.
  • Uhostfull: Var olmayan bir etki alanı alanı için geçerli olmayan karakterlerden şikayet etmeye devam ettiği için yeni bir hesap oluşturamadık.
  • Instafree: Onay için 48 saate kadar beklemeden önce doğum tarihinizi ve cinsiyetinizi vermenizi gerektiren çok karmaşık bir kayıt sürecine sahiptir.
  • 5GBfree ve Hoophost: Artık yeni hesapları kabul etmiyorlar. Hoophost, bunun spam hesapları yüzünden olduğunu içtenlikle kabul etti.
  • AdvancedFreeWebHost: Bu sağlayıcı bir YouTube kanalına abone olmanızı ve ona abone olmanızı istiyor. Bunu yapmazsanız hesabınız silinir.

Web barındırma şirketleri neden ücretsiz barındırma sunuyor?

Ücretsiz web barındırma, bir pazarlama aracı olarak görülmelidir; bu, şartların ve koşulların sık sık değiştirilebileceği anlamına gelir ve finansal işlem olmadığından, SLA (hizmet düzeyi anlaşmaları) olmadığından kesinti süreleri daha sık olabilir.

Ücretsiz web barındırma elbette bir dizi sınırlama ile birlikte gelir. Sunucu alanı, site hızı, trafik, çalışma süresi garantileri ve yedekleme provizyonu genellikle kısıtlanan özelliklerdir, ancak bu, iyi ucuz barındırmanın mevcut olmadığı anlamına gelmez.

Ücretsiz web barındırmanın var olduğunu unutmayın, çünkü şirketlerin ihtiyaç duyanlara daha pahalı web barındırma satmalarına izin verir.